31/01/2011 – Invierno en el barranco de l’Encantà

Después de un otoño seco, el barranco de la Encantada aparece calmo, perezoso, aguardando la ansiada lluvia que lo reviva.

l'Encantà3 l'Encantà4

Mientras, las noches de Perputxent se presentan gélidas, tanto que las estrellas parecen tiritar de frío.

l'Encantà l'Encantà5

Sí, tanta quietud inquieta…

Panorámica del toll de l'Encantà

.

6 comentarios:

Pablo Enguix dijo...

Como siempre, unas fotos espectaculares. ¿Podrías explicar cómo hiciste la foto de las estrellas rodando? Queda de cine.

Justo Sellés dijo...

Bueno, la foto parece espectacular pero ya te digo que tiene mucho margen de mejora. A ver si saco un rato y explico cómo se hace una circumpolar o al menos cómo las hago yo. Ya podías venirte una noche y te lo explicaba en directo...

Beniarres al dia dijo...

Molt bona la última foto. Fins i tot dona la sensació de que l'aigua deu estar ben gelada.

Justo Sellés dijo...

És una panoràmica de tres fotos. La veritat és que el paratge de l'Encantà es mostra espectacular en qualsevol estació de l'any. I l'aigua està sempre que arrapa...

M. Carmen Tomás dijo...

El trayecte de Beniarrés a L'orxa es precios. I El Benicadell es una penya que segóns l'ángul en que la mires pareix penyes diferents, com si tinguera o té moltes cares. La veritat que tenim un parage molt bónic. Justo, en aquestos articles ens fas dnar-nos conter el que tením.

Justo Sellés dijo...

Les cares de Benicadell podria ser un article interessant, i no sols pels diferents punts de vista que apuntes, sinó també per presentar-lo baix diverses situacions atmosfèriques (boira, neu, tronada, de nit...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...